00:51
Звільнити сотні працівників Tesla планує Ілон Маск

Ілон Маск вже звільнив двох топ-менеджерів своєї компанії Tesla. Втратити роботу можуть, ще сотні співробітників, пише Reuters.

Маск вже звільнив Ребекка Тінуччі, директора підрозділу електромобілів та Деніеля Хо, керівника програм нових транспортних засобів. CEO Tesla планує зменшити штат компанії, яка на кінець 2023 року нараховувала 140 473 співробітників, ще на понад 500 людей, йдеться зокрема про відділення Тінуччі та Хо.

"Сподіваюся, ці дії дають зрозуміти, що ми повинні бути абсолютно твердими щодо чисельності персоналу та скорочення витрат. Хоча деякі керівники сприймають це серйозно, більшість ще не робить цього".

Хо прийшов у Tesla в 2013 році і був програмним менеджером у розробці Model S, 3 і Y, перш ніж його призначили відповідальним за всі нові транспортні засоби, тоді як Тінуччі приєднався до компанії у 2018 році в якості старшого менеджера з продуктів Tesla.

Компанія повідомляє, що бореться із суттєвим падінням продажів, що призвело до зменшення доходів компанії.

 

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Работа и заработок | Просмотров: 482 | Добавил: adminA | Теги: звільнення, працівник, Tesla, маск | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close